رشد قیمت اونس طلای جهانی در پی درگیری ترامپ و رئیس بانک مرکزی آمریکا پیش بینی قیمت طلا و سکه (چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)| رشد بازار متوقف شد؟ پیش بینی قیمت ارز و دلار (چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) جزئیات واردات بنزین سوپر مشخص شد مابه التفاوت افزایش حقوق فروردین بازنشستگان کشوری چه زمانی پرداخت می‌شود؟+ویدئو مذاکرات سیاسی انتظارات اقتصادی و تلاطم‌های بازار دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار درباره کلاهبرداری در پوشش «مسکن تدریجی» ریزش یکپارچه قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت قیمت خودرو‌های داخلی شدت یافت (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) در کدام مناطق مشهد می‌توان با ۳ میلیارد تومان خانه خرید؟ (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) جزئیات تشکیل کارگروه «سرمایه‌گذاری برای تولید» در شورای اسلامی شهر مشهد وزیر نیرو: صرفه‌جویی بیش از یک‌هزار مگاوات برق با تغییر ساعت رسمی اختصاص ۲۰ هزار میلیارد ریال به طرح‌های آب‌رسانی خراسان‌رضوی عقب‌نشینی بورس پس از رشد‌های پی‌درپی | ارزش و حجم معاملات خرد اعداد خیره‌کننده‌ای ثبت کردند (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) طلا و سکه امروز در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تولید ۱۰۰ تن خاویار در سبزوار طی سال ۱۴۰۳ افزایش ۴۳ درصدی صادرات لبنیات نوسان منفی دلار در کانال ۸۱ هزار تومان | رشد اونس جهانی نرخ طلا و سکه را افزایشی کرد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین خبر‌ها از تغییر نرخ کارمزد معاملات در بورس قیمت دلار توافقی اعلام شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) خنثی شدن افزایش حقوق ۱۴۰۴ با تورم ماه‌های اخیر نرخ تورم فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد | تورم افزایش یافت کاهش ۲۰ درصدی قیمت بلیت پرواز‌های داخلی به دنبال ریزش قیمت دلار قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول قیمت جهانی طلا امروز (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلا در آستانه ۳۵۰۰ دلار دلیل اصلی حذف یارانه ۴۳۰هزار نفر مشخص شد؛ مسافرت خارجی فروش قسطی طلا با دوبرابر قیمت اصلی!
سرخط خبرها

پیش‌بینی بازار سرمایه تا پایان سال ۱۴۰۳ | اصلاح فعلی بورس نگران‌کننده است؟ (۲۹ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۱۲۶۱
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۳
پیش‌بینی بازار سرمایه تا پایان سال ۱۴۰۳ | اصلاح فعلی بورس نگران‌کننده است؟ (۲۹ دی ۱۴۰۳)
کارشناس بازار سرمایه گفت: نوسانات در بازار‌های مالی بسیار طبیعی است و از طرفی باید دید که آیا نوسانات بازار سرمایه در مقایسه با سایر بازار‌ها در شرایط بیش‌واکنشی بوده یا طبیعی و سیستماتیک است؟

فردین آقابزرگی درباره نوسانات روز‌های اخیر بازار سرمایه، به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: برخی از فعالان بازار سرمایه به‌خصوص افراد غیرحرفه‌ای درباره نوسانات اخیر بورس بنا به دلایل مختلف ازجمله حدسیاتی مبنی بر حمله به تأسیسات اتمی کشور یا مذاکرات و مصالحه بین ایران و غرب، تحولات منطقه و... نگران شده‌اند و شاهد بازاری منفی در چند روز اخیر بوده‌ایم.

وی افزود: نوسانات در بازار‌های مالی بسیار طبیعی است و از طرفی باید دید که آیا نوسانات بازار سرمایه در مقایسه با سایر بازار‌ها در شرایط بیش‌واکنشی بوده یا طبیعی و سیستماتیک است و مانند سایر بازار‌ها به حرکت خود ادامه می‌دهد؟

وی با اشاره به اینکه بازار‌های ارز، طلا، خودرو و مسکن نیز از نوسانات در امان نبوده‌اند، ادامه داد: وضعیت اقتصادی کشور، قطعی برق و گاز و کاهش محسوس میزان تولید و فروش شرکت‌ها، چشم‌انداز فروش شرکت‌های صادرات‌محور را در ابهام فرو برده است.

این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به سخت‌گیری‌های احتمالی دولت جدید آمریکا علیه ایران بیان کرد: این موضوع تا به الان کمترین اثر منفی را بر بازار سرمایه گذاشته است.

وی تأکید کرد: کاهش پی بر‌ای بازار از چهار سال گذشته از ۳۷ به ۷، کاهش ارزش دلاری بازار از ۳۳۰ میلیارد دلار به کمتر از ۱۳۰ میلیارد دلار و کاهش فاصله ارز دولتی و ارز آزاد که منجر به افزایش حاشیه سود عملیاتی شرکت‌ها شده، از جمله عواملی است که بر بازار سرمایه اثر مستقیم داشته است.

آقابزرگی ادامه داد: هر چند مسبب اصلی این عوامل، افزایش قیمت ارز دولتی و حذف برخی یارانه‌ها یا سیاست‌های کلی ارزی کشور است که منجر به کاهش قدرت خرید مردم یا افزایش سطح عمومی قیمت‌ها شده، اما این موضوع با افزایش تورم، سود شرکت‌ها و صنایع را نیز افزایش داده است؛ به این معنا که اگر برای مثال قیمت مسکن و خودرو افزایش پیدا کرده، شرکت‌هایی که در این دو حوزه فعالیت دارند، قطعاً سودشان افزایش پیدا کرده است؛ بنابراین کشش قیمتی در مسکن و خودرو، باعث ایجاد رکود در این بازار‌ها شده است.

این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: این افزایش تورم عمومی در بورس موجب افزایش سود و حاشیه سود عملیاتی شرکت‌ها در میان‌مدت دوساله و پنج‌ساله شده است.

وی میزان بازدهی را شاخصه دیگر مقایسه بازار‌های مالی دانست و عنوان کرد: در چند سال اخیر، بازار‌های مسکن، خودرو، ارز و طلا بازدهی بیشتری نسبت به بورس داشته‌اند. اما اکنون بورس در کانال ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحد قرار داشته و بازدهی کمتر از ۳۰ درصدی دارد؛ بنابراین این بازماندگی بورس از سایر بازارها، معیار دیگری است که جذب سرمایه و حرکت نقدینگی به بازار سهام را تأیید می‌کند.

آقابزرگی با تأکید بر اینکه اصلاح قیمتی و نوسان فعلی قیمت‌ها در بازار سهام امری طبیعی است، گفت: بازار تا پایان سال جاری به روند مثبت و منفی خود ادامه خواهد داد و مرز ۳.۵ میلیون واحد برای شاخص کل در انتهای سال پیش‌بینی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از تکنیکالیست‌ها مقاومت ۳ میلیون واحد را نقطه‌ای بحرانی برای بورس می‌دانند. در حالی که بورس تا این سطح پیش رفت. اما به نظر من، متغیر‌های اقتصادی و عوامل اثرگذار اقتصادی برایند مثبت بورس را تأیید می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->